Cotlet de porc cu sos de rosii si masline

Cotletul de porc cu sos de rosii si masline este un fel de mancare specific italian. O variatie a acestei retete se poate face si cu carne de vita sa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Cotlet de porc cu sos de rosii si masline

Ingrediente

  • 4 cotlete porc fara os
  • 400g rosii in bulion
  • 6 ciuperci
  • 2 felii sunca
  • 50 g masline
  • 50 ml vin
  • 50 ml ulei
  • 2 catei usturoi
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Cotletul de porc cu sos de rosii si masline este un fel de mancare specific italian. O variatie a acestei retete se poate face si cu carne de vita sau pui. Cotletele se bat ca snitelele si se prajesc in ulei cateva minute pe fiecare parte.

Se pun intr-o tava, se adauga usturoiul taiat feliute, vinul si uleiul, se condimenteaza si se baga la cuptor la foc mic.

Rosiile cu tot cu bulion se pun pe foc mic si se lasa sa scada putin.

Se adauga ciupercile taiate julien , sunca taiata feliute subtiri si maslinele taiate rondele.

Se condimenteaza si se lasa sa scada sosul.

Cand s-a facut carnea la cuptor , se toarna deasupra sosul si se mai baga la cuptor 5 minute.

Am servit alaturi de cartofi noi la tava.

Reteta Cotlet de porc cu sos de rosii si masline a fost propusa de izuk pe forum culinar.ro

Alte retete cu cotlet de porc gasiti aici:

Cotlet de porc cu legume si sos de lamaie

Cotlet de porc in sos de vin

Cotlet de porc cu sos picant

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Clatite americane cu dulceata de gutui

Clatite americane cu dulceata de gutui

Clatite americane cu dulceata de gutui
Negresa simpla si rapida

Negresa simpla si rapida

Negresa este o prajitura delicioasa si usor de preparat. Aceasta reteta de negresa rapida si foarte simpla se poate realiza...

Negresa simpla si rapida
Musaca cu carne tocata si cartofi

Musaca cu carne tocata si cartofi

O musaca satioasa cu carne tocata si felii subtiri de cartofi crocanti... cam asta gatim azi. Reteta video pas cu pas o...

Musaca cu carne tocata si cartofi
Cele mai apreciate rețete
Gris cu lapte
1
Bebelusi > 12 luni

Gris cu lapte

Gris cu lapte, cea mai indragita reteta de-a lungul timpului pentru bebelusi.

Gris cu lapte
Marmelada de mere si pere
2
Dulceata

Marmelada de mere si pere

Se spala merele si se pun la fiert acoperite cu apa calda. Se aleg fructe bine coapte si se folosesc in cantitati egale....

Marmelada de mere si pere
Tort de primavara cu ciocolata si fructe goji
3
Torturi

Tort de primavara cu ciocolata si fructe goji

Acest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...

Tort de primavara cu ciocolata si fructe goji
Parteneri
Reteta de strudel cu dovleac
Bucataras.RO

Reteta de strudel cu dovleac

Astazi va prezentam Reteta de strudel cu dovleac Inca un desert nemaipomenit de gustos, specific romanesc, si foarte aromat!...

Reteta de strudel cu dovleac
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Gustos.RO

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Placinte cu branza - un deliciu rustic perfect
ReteteCulinare.RO

Placinte cu branza - un deliciu rustic perfect

Placintele cu branza sunt un deliciu rustic, cu un echilibru perfect intre gustul bogat al branzei si textura frageda a...

Placinte cu branza - un deliciu rustic perfect
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia