Cotletul de porc cu sos de rosii si masline este un fel de mancare specific italian. O variatie a acestei retete se poate face si cu carne de vita sa
Cotletul de porc cu sos de rosii si masline este un fel de mancare specific italian. O variatie a acestei retete se poate face si cu carne de vita sau pui. Cotletele se bat ca snitelele si se prajesc in ulei cateva minute pe fiecare parte.
Se pun intr-o tava, se adauga usturoiul taiat feliute, vinul si uleiul, se condimenteaza si se baga la cuptor la foc mic.
Rosiile cu tot cu bulion se pun pe foc mic si se lasa sa scada putin.
Se adauga ciupercile taiate julien , sunca taiata feliute subtiri si maslinele taiate rondele.
Se condimenteaza si se lasa sa scada sosul.
Cand s-a facut carnea la cuptor , se toarna deasupra sosul si se mai baga la cuptor 5 minute.
Am servit alaturi de cartofi noi la tava.
Reteta Cotlet de porc cu sos de rosii si masline a fost propusa de izuk pe forum culinar.ro
Alte retete cu cotlet de porc gasiti aici:
Cotlet de porc cu legume si sos de lamaie
Cotlet de porc in sos de vin
Cotlet de porc cu sos picant
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii