Cotlet de porc cu sos de rosii si masline

Cotletul de porc cu sos de rosii si masline este un fel de mancare specific italian. O variatie a acestei retete se poate face si cu carne de vita sa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Cotlet de porc cu sos de rosii si masline

Ingrediente

  • 4 cotlete porc fara os
  • 400g rosii in bulion
  • 6 ciuperci
  • 2 felii sunca
  • 50 g masline
  • 50 ml vin
  • 50 ml ulei
  • 2 catei usturoi
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Cotletul de porc cu sos de rosii si masline este un fel de mancare specific italian. O variatie a acestei retete se poate face si cu carne de vita sau pui. Cotletele se bat ca snitelele si se prajesc in ulei cateva minute pe fiecare parte.

Se pun intr-o tava, se adauga usturoiul taiat feliute, vinul si uleiul, se condimenteaza si se baga la cuptor la foc mic.

Rosiile cu tot cu bulion se pun pe foc mic si se lasa sa scada putin.

Se adauga ciupercile taiate julien , sunca taiata feliute subtiri si maslinele taiate rondele.

Se condimenteaza si se lasa sa scada sosul.

Cand s-a facut carnea la cuptor , se toarna deasupra sosul si se mai baga la cuptor 5 minute.

Am servit alaturi de cartofi noi la tava.

Reteta Cotlet de porc cu sos de rosii si masline a fost propusa de izuk pe forum culinar.ro

Alte retete cu cotlet de porc gasiti aici:

Cotlet de porc cu legume si sos de lamaie

Cotlet de porc in sos de vin

Cotlet de porc cu sos picant

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
1
Aperitive cu branza

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau

Bucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
Mosocoarna cu prune
2
Prajituri

Mosocoarna cu prune

Este o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.

Mosocoarna cu prune
Prajitura Tosca
3
Retete de Pasti

Prajitura Tosca

O prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.

Prajitura Tosca
Friptura de miel in vin
4
Retete de Pasti

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Parteneri
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Pasca traditionala cu branza si stafide
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide