Cotletul de porc cu sos de rosii si masline este un fel de mancare specific italian. O variatie a acestei retete se poate face si cu carne de vita sa
Cotletul de porc cu sos de rosii si masline este un fel de mancare specific italian. O variatie a acestei retete se poate face si cu carne de vita sau pui. Cotletele se bat ca snitelele si se prajesc in ulei cateva minute pe fiecare parte.
Se pun intr-o tava, se adauga usturoiul taiat feliute, vinul si uleiul, se condimenteaza si se baga la cuptor la foc mic.
Rosiile cu tot cu bulion se pun pe foc mic si se lasa sa scada putin.
Se adauga ciupercile taiate julien , sunca taiata feliute subtiri si maslinele taiate rondele.
Se condimenteaza si se lasa sa scada sosul.
Cand s-a facut carnea la cuptor , se toarna deasupra sosul si se mai baga la cuptor 5 minute.
Am servit alaturi de cartofi noi la tava.
Reteta Cotlet de porc cu sos de rosii si masline a fost propusa de izuk pe forum culinar.ro
Alte retete cu cotlet de porc gasiti aici:
Cotlet de porc cu legume si sos de lamaie
Cotlet de porc in sos de vin
Cotlet de porc cu sos picant
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii