Pentru mesele festive sau de ce nu, pentru o masa in familie.
Spalam cotletul si il lasam la scurs.
Ungem cotletul cu ulei de masline (2linguri) si apoi il condimentam cu sare, piper, boia si cimbru.
Decongelam spanacul.
Usturoiul curatat il dam prin presa.
Punem la incins uleiul (3linguri) si adaugam spanacul si usturoiul.
Condimentam dupa gust cu sare si piper.
Lasam la foc potrivit pana cand scade.
Tragem de pe foc, lasam sa se racoreasca si adaugam smantana.
Asezam muschiul de porc pe o hartie de aluminiu.
Peste muschi asezam spanacul ca in foto.
Imbracam muschiul in bacon ca in foto.
Invelim muschiul in folie de aluminiu si il asezam intr- o tava in care am pus o cana de apa.
Dam la cuptor pentru circa 1h40min.
Daca este nevoie mai putem adauga intre timp apa in tava.
Scoatem tava din cuptor ,indepartam folia si dam din nou la cuptor pana cand se rumeneste frumos(circa 20 min).
Scoatem din cuptor, asezam friptura pe un platou, o feliem si o servim alaturi de o garnitura si (sau) o salata.
Pofta buna!
Este o reteta usoara, potrivita pentru concursul Retete de vacanta
Dovlecei si vinete paneIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Comentarii