Pentru mesele festive sau de ce nu, pentru o masa in familie.
Spalam cotletul si il lasam la scurs.
Ungem cotletul cu ulei de masline (2linguri) si apoi il condimentam cu sare, piper, boia si cimbru.
Decongelam spanacul.
Usturoiul curatat il dam prin presa.
Punem la incins uleiul (3linguri) si adaugam spanacul si usturoiul.
Condimentam dupa gust cu sare si piper.
Lasam la foc potrivit pana cand scade.
Tragem de pe foc, lasam sa se racoreasca si adaugam smantana.
Asezam muschiul de porc pe o hartie de aluminiu.
Peste muschi asezam spanacul ca in foto.
Imbracam muschiul in bacon ca in foto.
Invelim muschiul in folie de aluminiu si il asezam intr- o tava in care am pus o cana de apa.
Dam la cuptor pentru circa 1h40min.
Daca este nevoie mai putem adauga intre timp apa in tava.
Scoatem tava din cuptor ,indepartam folia si dam din nou la cuptor pana cand se rumeneste frumos(circa 20 min).
Scoatem din cuptor, asezam friptura pe un platou, o feliem si o servim alaturi de o garnitura si (sau) o salata.
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii