Pentru mesele festive sau de ce nu, pentru o masa in familie.
Spalam cotletul si il lasam la scurs.
Ungem cotletul cu ulei de masline (2linguri) si apoi il condimentam cu sare, piper, boia si cimbru.
Decongelam spanacul.
Usturoiul curatat il dam prin presa.
Punem la incins uleiul (3linguri) si adaugam spanacul si usturoiul.
Condimentam dupa gust cu sare si piper.
Lasam la foc potrivit pana cand scade.
Tragem de pe foc, lasam sa se racoreasca si adaugam smantana.
Asezam muschiul de porc pe o hartie de aluminiu.
Peste muschi asezam spanacul ca in foto.
Imbracam muschiul in bacon ca in foto.
Invelim muschiul in folie de aluminiu si il asezam intr- o tava in care am pus o cana de apa.
Dam la cuptor pentru circa 1h40min.
Daca este nevoie mai putem adauga intre timp apa in tava.
Scoatem tava din cuptor ,indepartam folia si dam din nou la cuptor pana cand se rumeneste frumos(circa 20 min).
Scoatem din cuptor, asezam friptura pe un platou, o feliem si o servim alaturi de o garnitura si (sau) o salata.
Pofta buna!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise"Picnicul bucatarasilor" Cu capsuni dulci si aromate, am pregatit o prajiturica atat de minunata, curcubeu pe...
Prajitura cu capsuni, crema de vanilie si friscaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii