Cotlet de porc in sos de vin

Bucata de cotlet se spala, se presara cu sare si piper, se lasa 10-15 min., dupa care se aseaza intr-un vas potrivit de mare si se da la cuptor, la fo

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Cotlet de porc in sos de vin

Ingrediente

  • 1kg. cotlet
  • 2 cepe mijlocii
  • 3-4 rosii
  • 1 pahar vin
  • putina nucsoara rasa
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Bucata de cotlet se spala, se presara cu sare si piper, se lasa 10-15 min., dupa care se aseaza intr-un vas potrivit de mare si se da la cuptor, la foc iute.

Dupa circa 30 min. se adauga ceapa taiata rondele, rosiile intregi, vinul, nucsoara si se acopera vasul cu capac.

Cind carnea este patrunsa bine se scoate si se pune pe platou.

Sosul se paseaza, se pune in sosiera si se serveste impreuna cu carnea.

Dupa gust nucsoara se poate inlocui cu cimbru.
Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci