Cotlete de miel

Se spala carnea si se curata Se presara cu sare si piper, apoi ungeti-o cu miere. Puneti cotletele intr-o tava si coaceti-le in cuptor, la Cand e ga

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 bucati intregi cotlete cu os
  • 2 leg. ceapa verde
  • 150 g fistic sfaramat
  • 250m vin alb sec
  • 1 lamaie
  • 2 linguri miere
  • 2 foi de dafin
  • 2 catei de ustu roi
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se spala carnea si se curata

Se presara cu sare si piper, apoi ungeti-o cu miere. Puneti cotletele intr-o tava si coaceti-le in cuptor, la

Cand e gata carbea trebuie sa fie frumos rumenita.

Tocati marunt ceapa si amestecati-o intr-un castron cu

fisticul sfaramat.

Adaugati coaja de lamaie, data pe razatoarea mica, usturoiul zdrobit si zeama de lamaie stoarsa.

Amestecati bine si presarati peste carnea rumenita.

Se inca 5 minute in cuptorul incinspentru 5 min.
Serviti cotletele calde cu garnitura de fasole verde si mazare.

Alte retete de Paste

Friptura de miel coroana

Drob de miel special

Pasca

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori