Cotlete de miel

Se spala carnea si se curata Se presara cu sare si piper, apoi ungeti-o cu miere. Puneti cotletele intr-o tava si coaceti-le in cuptor, la Cand e ga

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 bucati intregi cotlete cu os
  • 2 leg. ceapa verde
  • 150 g fistic sfaramat
  • 250m vin alb sec
  • 1 lamaie
  • 2 linguri miere
  • 2 foi de dafin
  • 2 catei de ustu roi
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se spala carnea si se curata

Se presara cu sare si piper, apoi ungeti-o cu miere. Puneti cotletele intr-o tava si coaceti-le in cuptor, la

Cand e gata carbea trebuie sa fie frumos rumenita.

Tocati marunt ceapa si amestecati-o intr-un castron cu

fisticul sfaramat.

Adaugati coaja de lamaie, data pe razatoarea mica, usturoiul zdrobit si zeama de lamaie stoarsa.

Amestecati bine si presarati peste carnea rumenita.

Se inca 5 minute in cuptorul incinspentru 5 min.
Serviti cotletele calde cu garnitura de fasole verde si mazare.

Alte retete de Paste

Friptura de miel coroana

Drob de miel special

Pasca

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc