Cotletele de miel cu legume, la cuptor reprezinta o mancare satioasa si foarte gustoasa. Gasiti aceasta reteta de miel pe culinar.ro, alaturi de multe alte retete cu carne.
Pentru cotlete de miel cu legume se curata cotletele de pielite si se ung cu 2-3 lignuri ulei. Se presara cu sare, piper si coriandru macinat. Se pun apoi intr-o tava adanca. Separat,s e curata dovleceii, cartofii, morcovii si prazul. Se spala legumele, apoi se taie in bucati mai mari. Se pun legumele in tava, imprejurul cotletelor, apoi se adauga ulei, zeama de lamaie, putina apa, sare si piper dupa gust. Se pune tava in cuptorul incins si se coace totul la foc potrivit, pana carnea este bine rumenita.
Cotletele de miel cu legume se servesc calde.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii