Cotletele de miel cu legume, la cuptor reprezinta o mancare satioasa si foarte gustoasa. Gasiti aceasta reteta de miel pe culinar.ro, alaturi de multe alte retete cu carne.
Pentru cotlete de miel cu legume se curata cotletele de pielite si se ung cu 2-3 lignuri ulei. Se presara cu sare, piper si coriandru macinat. Se pun apoi intr-o tava adanca. Separat,s e curata dovleceii, cartofii, morcovii si prazul. Se spala legumele, apoi se taie in bucati mai mari. Se pun legumele in tava, imprejurul cotletelor, apoi se adauga ulei, zeama de lamaie, putina apa, sare si piper dupa gust. Se pune tava in cuptorul incins si se coace totul la foc potrivit, pana carnea este bine rumenita.
Cotletele de miel cu legume se servesc calde.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructePentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataAceasta reteta de cornulete cu mac este o reteta culinara de fursecuri deosebit de gustoase si aspectuoase. Cornuletele nu...
Mohnkipferl - Cornulete cu macALUAT: 1. Se amesteca 1 cana unt, 6 linguri cacao, 1 cana zahar, 1 ou. Adaugam apoi esenta vanilie, 1 lingura lapte plus 1...
Napolitane cu cacoa si menta
Comentarii