Creier cu sos

In 3 linguri de untdelemn se caleste faina si se stinge cu supa de legume. Se toarna vinul si se lasa sa fiarba la foc mic. Se adauga creierul fiert,

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250 gr. creier
  • untdelemn
  • 1 lingurita rasa de faina
  • 6 ciuperci
  • 6 cepe mici arpagic
  • 1 ceasca supa de legume
  • 1/2 pahar de vin alb
  • 2 galbenusuri
  • 1 lamaie mica
  • sare
  • piper

Mod de preparare

In 3 linguri de untdelemn se caleste faina si se stinge cu supa de legume. Se toarna vinul si se lasa sa fiarba la foc mic. Se adauga creierul fiert, sare, piper si se lasa la fiert inca 10 min. Se desfac galbenusurile, se adauga zeama de lamiie.

Se serveste fierbinte si gratinate cu ciuperci

Alte retete recomandate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori