Creierul de vita cu sos de lamaie este o mancare cu carne delicioasa ce poate fi servita ca si aperitiv. Creierul se spala, se curata de membrana.
Creierul de vita cu sos de lamaie este o mancare cu carne delicioasa ce poate fi servita ca si aperitiv. Creierul se spala, se curata de membrana si se tine in apa rece pentru eliminarea sangelui. Ceapa, morcovii se curata, se spala si se taie felii. Lamaia se spala si se taie felii. Se prepara sosul de lamaie. Ceapa si morcovii se fierb cca 20 de minute in apa clocotita cu sare, foi de dafin, piper si otet. Se adauga creierul si se mai fierbe inca cca 20 de minute. Creierul se raceste in lichidul de fierbere. Se portioneaza pe platou. Deasupra, se toarna sosul de lamaie, se orneaza cu morcovi
si felii de lamaie.
Creierul de vita cu sos de lamaie se serveste rece.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii