Se toaca cepele marunt si se amesteca cu painea inmuiata in apa rece si faramitata, apoi se adauga carnea data prin masina de tocat si ouale batute pu
Se toaca cepele marunt si se amesteca cu painea inmuiata in apa rece si faramitata, apoi se adauga carnea data prin masina de tocat si ouale batute putin. Se sareaza si se pipereaza amestecul, se pune verdeata tocata, se omogenizeaza si se fac crochete mici, care se trec prin pesmet si se prajesc in ulei incins.
Se servesc fierbinti, cu garnitura de legume si salata de sezon.
Alte retete:
Tocanita din carne de porc
Musaca de vinete
Salata de legume
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu ciresePrajitura cu spuma caramel si crema cu lichior de pere este o prajitura cu adevarat deosebita. Blatul pufos cu cacao se...
Prajitura cu spuma caramelO reteta simpla dar tare buna. Nu aveam nimic zilele trecute de rontait prin casa si m-am suparat putin si mi-am zis, dar ce...
Biscuiti cu chimen si parmezan
Comentarii