Se toaca cepele marunt si se amesteca cu painea inmuiata in apa rece si faramitata, apoi se adauga carnea data prin masina de tocat si ouale batute pu
Se toaca cepele marunt si se amesteca cu painea inmuiata in apa rece si faramitata, apoi se adauga carnea data prin masina de tocat si ouale batute putin. Se sareaza si se pipereaza amestecul, se pune verdeata tocata, se omogenizeaza si se fac crochete mici, care se trec prin pesmet si se prajesc in ulei incins.
Se servesc fierbinti, cu garnitura de legume si salata de sezon.
Alte retete:
Tocanita din carne de porc
Musaca de vinete
Salata de legume
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii