Pentru crochete din sunca cu cascaval sunca se taie cuburi mici. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Ouale se spala. Faina si pesmetul se cern.
Pentru crochete din sunca cu cascaval sunca se taie cuburi mici. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Ouale se spala. Faina si pesmetul se cern. Uleiul (50 ml) se fierbe in cca 100 ml apa cu sare; cand fierbe, se adauga 100 g faina, se amesteca repede si se lasa sa se raceasca putin. in aceasta compozitie se adauga cascavalul ras, sunca, 2 oua si piperul macinat. Se formeaza crochete, care se trec prin restul de faina, 1 ou, pesmet si se rumenesc in 250 ml ulei.
Crochetele din sunca cu cascaval se servesc calde.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii