Se rumeneste pesmetul in cuptor sau in tigaie. Se adauga cimbru. Se caleste bine ceapa cu carnea. Se fierb cartofii si se piseaza. Se adauga peste ei
Se rumeneste pesmetul in cuptor sau in tigaie. Se adauga cimbru.
Se caleste bine ceapa cu carnea.
Se fierb cartofii si se piseaza. Se adauga peste ei carnea calita cu ceapa si se amesteca bine.
Cartofii sa fie cat mai calzi, daca se poate chiar fierbinti, atunci cand se piseaza si se amesteca cu carnea- ca sa se "lege" bine.
Se potriveste de sare si piper Se adauga si nucsoara (dupa preferinta). Se fac crochete care se dau prin unt si apoi prin pesmetul copt.
Pofta buna!
Reteta Crochete neprajite a fost propusa de CristinaK pe forum culinar.ro
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciAdor să servesc primăvara o așa ciorbă de lobodă cu franjuri de ou, acrișoară!De data aceasta am acrit-o cu zeamă de...
Ciorba de loboda cu franjuri de ouSamosa cu cartofi este una dintre inepuizabilele variatiuni ale acestui fel indian de mancare de strada. In plus este o...
Samosa cu cartofiNe place mult placinta cu mere, de obicei mama soacra este cea care o prepara mai des. Mie imi place sa ma joc cu aluaturile,...
Placinta cu mereSupa ungureasca de chimen este foarte buna si foarte sanatoasa. Pentru aceasta reteta de supa trebuie sa folositi 1 lingurita...
Supa ungureasca de chimenPentru sos tartar cu patrunjel ouale se spala, se fierb tari, se curata si se toaca marunt. Ceapa verde si patrunjelul se...
Sos tartar cu patrunjelN-ai spune ca se poate face pandispan cu cirese, fara cirese, doar cu rahat. Urmareste reteta pas cu pas si invata cum sa...
Pandispan cu rahatAluatul este un aluat de tarta, dar fara oua : o cana de apa, 150 g margarina, o lingurita de sare, o lingura de praf de...
Tarta de post cu ciuperciDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii