Se amesteca toate condimentele, se freaca pieptul cu ele si se lasa peste noapte la marinat. Uleiul se infierbanta in vasul Wok, se prajeste in el fi
Se amesteca toate condimentele, se freaca pieptul cu ele si se lasa peste noapte la marinat.
Uleiul se infierbanta in vasul Wok, se prajeste in el fileul de piept de pui, se lasa sa se raceasca si se taie bucati. Se amesteca ghimbirul, coaja de lamaie si pesmetul. Bucatile de piept de pui se dau mai intai prin faina, apoi prin ou si pesmet si se prajesc pana devin galben aurii.
Se potriveste cu o salata mixta de foi
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrisePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii