Se amesteca toate condimentele, se freaca pieptul cu ele si se lasa peste noapte la marinat. Uleiul se infierbanta in vasul Wok, se prajeste in el fi
Se amesteca toate condimentele, se freaca pieptul cu ele si se lasa peste noapte la marinat.
Uleiul se infierbanta in vasul Wok, se prajeste in el fileul de piept de pui, se lasa sa se raceasca si se taie bucati. Se amesteca ghimbirul, coaja de lamaie si pesmetul. Bucatile de piept de pui se dau mai intai prin faina, apoi prin ou si pesmet si se prajesc pana devin galben aurii.
Se potriveste cu o salata mixta de foi
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciPentru ca in sezonul rece imi doresc supe mai consistente, am gandit ca la aceasta supa de legume merge perfect rosii din...
Crema de legume cu rosii si perisoare de puiCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaPrajitura Raffaello este o prajitura de casa pentru care nu gasesc suficiente cuvinte de lauda. Are aroma intensa de cocos,...
Prajitura RaffaelloAceasta reteta de prajitura din foi cu nuci si miere nu este grea si merita tot timpul pierdut. Daca veti avea rabdare sa o...
Prajitura in foi cu miere si nucaEste pentru prima data cand fac aceasta tocana de legume si a iesit grozav de buna, datorita legumelor de tot felul! Va invit...
Tocana de legume cu orezSpalam ardeii si ii taiem rondele. De la telina folosim frunzele, tocate marunt, tijele taiate rondele mai lungi si cateva...
Ardei bulgaresti cu telina in otet
Comentarii