Dob de miel

Spalam maruntaiele de miel si prapurele tinut la rece 40 min. Curatam ceapa si verdeturile, le spalam si le taiem marunt. Punem la fiert maruntaiele i

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1.5kg organe si prapure de miel
  • 4 cepe medii
  • 6 legaturi de ceapa verde
  • marar
  • patrunjel
  • 3 oua
  • 8 linguri ulei
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Spalam maruntaiele de miel si prapurele tinut la rece 40 min.

Curatam ceapa si verdeturile, le spalam si le taiem marunt.

Punem la fiert maruntaiele in apa clocotita cu sare. Lasam sa se raceasca si tocam maruntaiele bucati, apoi le inabusam impreuna cu ceapa si 4 linguri de ulei. Cand s-a racit turnm in masina de tocat si amestecam cu ouale batute cu sare, piper si verdeata.

Cu aceasta compozitie umplem prapurele, il impaturim si il asezam in tava cu restul de ulei. Se coace 25 min.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori