Spalam maruntaiele de miel si prapurele tinut la rece 40 min. Curatam ceapa si verdeturile, le spalam si le taiem marunt. Punem la fiert maruntaiele i
Spalam maruntaiele de miel si prapurele tinut la rece 40 min.
Curatam ceapa si verdeturile, le spalam si le taiem marunt.
Punem la fiert maruntaiele in apa clocotita cu sare. Lasam sa se raceasca si tocam maruntaiele bucati, apoi le inabusam impreuna cu ceapa si 4 linguri de ulei. Cand s-a racit turnm in masina de tocat si amestecam cu ouale batute cu sare, piper si verdeata.
Cu aceasta compozitie umplem prapurele, il impaturim si il asezam in tava cu restul de ulei. Se coace 25 min.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii