pentru retete de primavara Un deliciu pentru un pranz copios!
Dovlecei spalati si stersi se taie la capete apoi se taie in doua bucati egale.Se curata de miez ajutandu-ne de o lingurita fara a strapunge celalalt capat al jumatatii.LOa rosii se taie un capac deasupra,se curata bine de miez . Se curata ceapa si se taie marunt ,ardeiul se taie in cubulete si apoi se calesc impreuna intr-un strop de ulei.Cand legumele se inmoaie se adauga carnea care se caleste pana scade tot sucul lasat.Se adauga si lingura de legume deshidratate,se potriveste de sare si piper si se da tigaia de pe foc apoi se adauga verdeata(marar si patrunjel) tocata fin. DSe umplu fiexare jumatate de dovlecel si fiecare rosie,se aseaza intr-o tava mai inalta , apoi deasupra compozitiei din fiecare,se spartge cate un ou de prepelita ,acestas legand compozitia de carne. Se toaca marunt miezul de la rosii ,se toarna in tava,se complteaza cu apa ,se adauga un praf de sare si un strop de ulei apoi se da 30 de minute la cuptor.Se pot servi simplu sau cu smantana! Pofta buna!

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii