Punem la fiert maruntaiel s radacinoasele in apa cu sare. Luam spunma cand se formeaza. Curatam ceapa si o tocam marunt. Cand s-au fiert maruntaiele,
Punem la fiert maruntaiel s radacinoasele in apa cu sare. Luam spunma cand se formeaza.
Curatam ceapa si o tocam marunt.
Cand s-au fiert maruntaiele, lasa-le sa se racoreasca un pic si trece-le prin masina de tocat.
Amesteca ceapa cu carnea tocata , pune usturoiul pisat, patrunjelul maruntit si trei oua batute bine.
Potrivim de sare si piper apoi turnam compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt.
Unge drobul cu oul batut si dam la cuptor pt 40-45 minute.
Alte retete de drob
Drob
Drob de pui
Drob de pasare
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaIdeea de legume la gratar am luat-o de la Bucatarul Maniac - Cristian Borod si tare mi-a placut, cu deosebirea ca el a...
Pui, cu legume la gratarGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii