In prima faza curatam organele de pielite. Le taiam bucati si le tinem 30 min. in apa rece. Se pun la fiert in 4 litri de apa si 1 lingura rasa cu sar
In prima faza curatam organele de pielite.
Le taiam bucati si le tinem 30 min. in apa rece.
Se pun la fiert in 4 litri de apa si 1 lingura rasa cu sare.
Cand apa clocoteste, luati spuma de cate ori
este cazul.
Fierbeti organele la foc mic 30 de minute.
Curatati verdeata, spalati-o si treceti-o prin masina de tocat, impreuna cu organele de miel, dupa ce acestea s-au mai racit.
Puneti intr-un castron mai mare amestecul de organe si
verdeturi tocate, adaugati 4 oua batute si condimentati cu condiment special pentru drob de miel dar si cu
sare si piper, daca mai trebuie.
La final trebuie sa obtineti o pasta densa.
Ungeti cu ulei o tava rotunda.
Spalati prapurele in apa rece si intindeti-l in tava, astfel incat marginile acestuia sa depaseasca marginea tavii.
Puneti carnea in tava iar inaceasta introduceti cele 6 oua
fierte.
Uniformizati bine si acoperiti tocatura cu prapurele
Ungeti drobul cu ulei si puneti tava in cuptorul incins.
Coaceti la foc potrivit circa 50 minute.
Se serveste cu ceapa verde
Alte retete de Paste
Friptura de miel coroana
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii