Pentru drob de miel cu patrunjel si marar organele si praporul se spala. Praporul se tine in apa rece. Ceapa si ceapa verde se curata, se spala, se taie marunt.
Pentru drob de miel cu patrunjel si marar organele si praporul se spala. Praporul se tine in apa rece. Ceapa si ceapa verde se curata, se spala, se taie marunt. Ouale se trec sub jet de apa rece. Mararul si patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Maruntaiele de miel se fierb in apa cu sare, se spumeaza si se racesc. Ceapa si maruntaiele se inabusa in 50 ml ulei cu 50 ml apa si se toaca cu masina. Se amesteca cu ou, patrunjel, marar verde, piper si sare. Cu aceasta compozitie se umple praporul si se impatureste, dandu-i forma pe care o dorim. Se aseaza in tava cu 50 ml ulei si se frige la cuptor 15 minute. Dupa frigere, se raceste si se portioneaza.
Drobul de miel cu patrunjel si marar se serveste cald, cu diferite garnituri.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii