Pentru drob de miel cu patrunjel si marar organele si praporul se spala. Praporul se tine in apa rece. Ceapa si ceapa verde se curata, se spala, se taie marunt.
Pentru drob de miel cu patrunjel si marar organele si praporul se spala. Praporul se tine in apa rece. Ceapa si ceapa verde se curata, se spala, se taie marunt. Ouale se trec sub jet de apa rece. Mararul si patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Maruntaiele de miel se fierb in apa cu sare, se spumeaza si se racesc. Ceapa si maruntaiele se inabusa in 50 ml ulei cu 50 ml apa si se toaca cu masina. Se amesteca cu ou, patrunjel, marar verde, piper si sare. Cu aceasta compozitie se umple praporul si se impatureste, dandu-i forma pe care o dorim. Se aseaza in tava cu 50 ml ulei si se frige la cuptor 15 minute. Dupa frigere, se raceste si se portioneaza.
Drobul de miel cu patrunjel si marar se serveste cald, cu diferite garnituri.
Nu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciNe place mult placinta cu mere, de obicei mama soacra este cea care o prepara mai des. Mie imi place sa ma joc cu aluaturile,...
Placinta cu mereFlan de queso este o reteta spaniola ce seamana cu crema de zahar ars, doar ca se face cu crema de branza.
Flan de queso (flan de branza)Cea mai simpla tarta cu prune si crumble – Un deser perfect pentru sfârșitul verii sau începutul toamnei. Cum se face...
Tarta cu prune si scortisoaraUn deliciu pentru toate fripturile, pestele pe gratar sau prajit, pentru oricare preparat cu care se poate consuma aceasta...
Dulceata de ardei iutiDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii