Prajim usor burta in ulei de masline pana capata culoare. Fierbem maruntaiele dupa care le tocam marunt. Calim doua fire de ceapa. Amestecam intr-un c
Prajim usor burta in ulei de masline pana capata culoare.
Fierbem maruntaiele dupa care le tocam marunt. Calim doua fire de ceapa. Amestecam intr-un castro maruntaiele, branza, patrunjelul, mararul, usturoiul, ceapa si burta.
Amestecam foarte bine!
Prapurele il tinem cateva ore in apa cu sare si otet. Dupa ce il zvantam intindem in el compozitia. Deasupra punem ouale fierte.
Strangem bine prapurele, formand un rulou a.i incheierea sa vina dedesupt.
Calim un pic rosiile cu oregano, sare si piper. Turnam peste drob.
Adaugam restul de ceapa tocata, acoperim cu folie si dam la cuptor la foc mic, 1h 30 min.
Scoatem folia si mai lasam 5-10 min ca sa se rumeneasca.
Alte retete recomandate
Cozonac
Drob
Friptura de miel
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii