Drob de miel in stil italian

Prajim usor burta in ulei de masline pana capata culoare. Fierbem maruntaiele dupa care le tocam marunt. Calim doua fire de ceapa. Amestecam intr-un c

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • maruntaie de miel (ficat
  • rinichi
  • splina
  • inima)
  • prapure
  • 500g burta de vita
  • fasii
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 lg oregano/cimbru
  • 3 oua fierte taiate
  • 100g branza de oaie rasa
  • 1 leg. patrunjel verde tocat
  • 1 cutie cu rosii decojite
  • 3-4 fire de ceapa verde
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Prajim usor burta in ulei de masline pana capata culoare.

Fierbem maruntaiele dupa care le tocam marunt. Calim doua fire de ceapa. Amestecam intr-un castro maruntaiele, branza, patrunjelul, mararul, usturoiul, ceapa si burta.

Amestecam foarte bine!

Prapurele il tinem cateva ore in apa cu sare si otet. Dupa ce il zvantam intindem in el compozitia. Deasupra punem ouale fierte.

Strangem bine prapurele, formand un rulou a.i incheierea sa vina dedesupt.

Calim un pic rosiile cu oregano, sare si piper. Turnam peste drob.

Adaugam restul de ceapa tocata, acoperim cu folie si dam la cuptor la foc mic, 1h 30 min.

Scoatem folia si mai lasam 5-10 min ca sa se rumeneasca.
Alte retete recomandate

Cozonac

Drob

Friptura de miel

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc