Prajim usor burta in ulei de masline pana capata culoare. Fierbem maruntaiele dupa care le tocam marunt. Calim doua fire de ceapa. Amestecam intr-un c
Prajim usor burta in ulei de masline pana capata culoare.
Fierbem maruntaiele dupa care le tocam marunt. Calim doua fire de ceapa. Amestecam intr-un castro maruntaiele, branza, patrunjelul, mararul, usturoiul, ceapa si burta.
Amestecam foarte bine!
Prapurele il tinem cateva ore in apa cu sare si otet. Dupa ce il zvantam intindem in el compozitia. Deasupra punem ouale fierte.
Strangem bine prapurele, formand un rulou a.i incheierea sa vina dedesupt.
Calim un pic rosiile cu oregano, sare si piper. Turnam peste drob.
Adaugam restul de ceapa tocata, acoperim cu folie si dam la cuptor la foc mic, 1h 30 min.
Scoatem folia si mai lasam 5-10 min ca sa se rumeneasca.
Alte retete recomandate
Cozonac
Drob
Friptura de miel
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaIdeea de legume la gratar am luat-o de la Bucatarul Maniac - Cristian Borod si tare mi-a placut, cu deosebirea ca el a...
Pui, cu legume la gratarGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii