Drob de miel in stil italian

Prajim usor burta in ulei de masline pana capata culoare. Fierbem maruntaiele dupa care le tocam marunt. Calim doua fire de ceapa. Amestecam intr-un c

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • maruntaie de miel (ficat
  • rinichi
  • splina
  • inima)
  • prapure
  • 500g burta de vita
  • fasii
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 lg oregano/cimbru
  • 3 oua fierte taiate
  • 100g branza de oaie rasa
  • 1 leg. patrunjel verde tocat
  • 1 cutie cu rosii decojite
  • 3-4 fire de ceapa verde
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Prajim usor burta in ulei de masline pana capata culoare.

Fierbem maruntaiele dupa care le tocam marunt. Calim doua fire de ceapa. Amestecam intr-un castro maruntaiele, branza, patrunjelul, mararul, usturoiul, ceapa si burta.

Amestecam foarte bine!

Prapurele il tinem cateva ore in apa cu sare si otet. Dupa ce il zvantam intindem in el compozitia. Deasupra punem ouale fierte.

Strangem bine prapurele, formand un rulou a.i incheierea sa vina dedesupt.

Calim un pic rosiile cu oregano, sare si piper. Turnam peste drob.

Adaugam restul de ceapa tocata, acoperim cu folie si dam la cuptor la foc mic, 1h 30 min.

Scoatem folia si mai lasam 5-10 min ca sa se rumeneasca.
Alte retete recomandate

Cozonac

Drob

Friptura de miel

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori