De pune ficatul de miel si cel de pui la fiert in apa cu sare, foi de dafin, si boabe de piper. Se aduna spuma de fiecare data cand se formeaza. Cand
De pune ficatul de miel si cel de pui la fiert in apa cu sare, foi de dafin, si boabe de piper. Se aduna spuma de fiecare data cand se formeaza. Cand s-a fiert se scoate si se lasa la racit.
Se taie cuburi foarte mici o jumatate din cantitatea de ficat iar restul se da prin masina de tocat.
Amestecam ficatul cu verdeata si ceapa tocata. Batem 4 oua si le punem peste carne. Adaugam 6 linguri cu ulei si amestecam ca sa se incorporeze.
Ungem o forma de cozonac cu ulei si o tapetam cu pesmet.
Punem tocatura si in forma si o ungem cu ou batut peste care presaram condimetele si piperul.
Lasam la cuptor la foc moderat, aprox. 50 min.
Alte retete de Paste
Pasca cu smantana
Pasca fara aluat
Drob
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAm facut pentru prima data, foarte bun a fost. Delicii de Paste
Creier paneGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii