De pune ficatul de miel si cel de pui la fiert in apa cu sare, foi de dafin, si boabe de piper. Se aduna spuma de fiecare data cand se formeaza. Cand
De pune ficatul de miel si cel de pui la fiert in apa cu sare, foi de dafin, si boabe de piper. Se aduna spuma de fiecare data cand se formeaza. Cand s-a fiert se scoate si se lasa la racit.
Se taie cuburi foarte mici o jumatate din cantitatea de ficat iar restul se da prin masina de tocat.
Amestecam ficatul cu verdeata si ceapa tocata. Batem 4 oua si le punem peste carne. Adaugam 6 linguri cu ulei si amestecam ca sa se incorporeze.
Ungem o forma de cozonac cu ulei si o tapetam cu pesmet.
Punem tocatura si in forma si o ungem cu ou batut peste care presaram condimetele si piperul.
Lasam la cuptor la foc moderat, aprox. 50 min.
Alte retete de Paste
Pasca cu smantana
Pasca fara aluat
Drob
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii