Drob in crusta

De pune ficatul de miel si cel de pui la fiert in apa cu sare, foi de dafin, si boabe de piper. Se aduna spuma de fiecare data cand se formeaza. Cand

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500g ficat de miel
  • 500g ficat de pui
  • 4-5 foi de dafin
  • 5 oua
  • 3 legaturi de patrunjel verde
  • 3 legaturi de marar
  • 2 lingurite de cimbru si rozmarin amestecate
  • 4-5 cepe verzi
  • piper
  • ulei
  • sare
  • pesmet

Mod de preparare

De pune ficatul de miel si cel de pui la fiert in apa cu sare, foi de dafin, si boabe de piper. Se aduna spuma de fiecare data cand se formeaza. Cand s-a fiert se scoate si se lasa la racit.

Se taie cuburi foarte mici o jumatate din cantitatea de ficat iar restul se da prin masina de tocat.

Amestecam ficatul cu verdeata si ceapa tocata. Batem 4 oua si le punem peste carne. Adaugam 6 linguri cu ulei si amestecam ca sa se incorporeze.

Ungem o forma de cozonac cu ulei si o tapetam cu pesmet.

Punem tocatura si in forma si o ungem cu ou batut peste care presaram condimetele si piperul.

Lasam la cuptor la foc moderat, aprox. 50 min.
Alte retete de Paste

Pasca cu smantana

Pasca fara aluat

Drob

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori