1. Se amesteca carnea, ficateii si pipotele tocate, ceapa taiata marunt si 4 oua crude. Se caleste partea alba de la praz taiata marunt se adauga verd
1. Se amesteca carnea, ficateii si pipotele tocate, ceapa taiata marunt si 4 oua crude. Se caleste partea alba de la praz taiata marunt se adauga verdeata si se lasa la rece.
2. Se aseaza feliile de bacon transversal, pe fundul unei forme, intercaland intre ele frunze praz verde. Se va avea grija ca o parte din lungimea acestora sa fie folosite al acoperirea drobului.
3. Se intinde deasupra jumatate din compozitia de drob. Se adauga amestecul de praz si de verdeata, ouale fierte tari si se pune a doua jumatate din compozitia de carne.
Se acopera cu feliile de bacon si frunzele de praz. Se pune in cuptor pentru 45 de minute.
Se serveste cald sau rece, cu sos de rosii
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii