Drob in crusta de bacon

1. Se amesteca carnea, ficateii si pipotele tocate, ceapa taiata marunt si 4 oua crude. Se caleste partea alba de la praz taiata marunt se adauga verd

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g carne de miel tocata
  • 600 g pipote si ficatei de pasare
  • 8 oua
  • 10 felii de bacon
  • 2 cepe
  • frunze de praz
  • 2-3 linguri ulei
  • 2 legaturi de patrunjel verde
  • 2 linguri ulei
  • 2 legaturi de marar verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

1. Se amesteca carnea, ficateii si pipotele tocate, ceapa taiata marunt si 4 oua crude. Se caleste partea alba de la praz taiata marunt se adauga verdeata si se lasa la rece.

2. Se aseaza feliile de bacon transversal, pe fundul unei forme, intercaland intre ele frunze praz verde. Se va avea grija ca o parte din lungimea acestora sa fie folosite al acoperirea drobului.

3. Se intinde deasupra jumatate din compozitia de drob. Se adauga amestecul de praz si de verdeata, ouale fierte tari si se pune a doua jumatate din compozitia de carne.

Se acopera cu feliile de bacon si frunzele de praz. Se pune in cuptor pentru 45 de minute.
Se serveste cald sau rece, cu sos de rosii

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori