Pentru escalop cu sos de rosii carnea o taiem felii,o batem cu ciocanul pentru snitele. Faina o amestecam cu condimentele. Tavalim bucatile de carne prin faina.
Pentru escalop cu sos de rosii carnea o taiem felii,o batem cu ciocanul pentru snitele. Faina o amestecam cu condimentele. Tavalim bucatile de carne prin faina dupa care le prajim in putin ulei de masline. O scoatem pe o farfurile si o acoperim. Topim untul intr-o tigaie,apoi adaugam usturoul taiat felii si-l prajim putin. Adaugam supa de vita,vinul si sucul de rosii,,condimentam cu condimente dupa gust, Adaugam bucatile de carne si fierbem pana incepe sa se ingroase sosul. Eu am mai adaugat putina supa si am lasat sa se inabuse carnea(era un pic tare)pana se inmoaie.
Retete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiSe potriveste pentru zilele senine de vara, este fara coacere, iar efortul este minim. Retete dietetice
Prajitura cu jeleu de cirese si crema de friscaO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare.
Ciorba cu carne de porcCuloare,simplitate si gust!
Sufleu de branza cu brocoliRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinateAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapia
Comentarii