Pentru escalop de vitel carnea o spalam, o stergem dupa care o taiem felii si o batem cu ciocanul de snitele. Le condimentam cu sare si piper.
Pentru escalop de vitel carnea o spalam,o stergem dupa care o taiem felii si o batem cu ciocanul de snitele,
Le condimentam cu sare si piper,acoperim vasul si dam la rece 30 min,(eu le-am lasat cca 1 ora)
Amestecam pesmetul cu busuioc,oregano si cimbru intr-o farfurie,
Batem ouale cu mustarul bine,
Trecem bucatile de carne prin ou le tavalim prin pesmet si iar prin ou si pesmet
Le prajim pe ambele parti in uleiul incalzit bine(la foc mic spre mediu)
Le scoatem pe un servetel absorbant,
Noi am servit escalopul de vitel cu orez fiert cu cury si condimente,
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeEste una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...
Ciorba de perisoare din carne de puiReţetă de preparare a papanaşilor. Papanasi cu dulceata de afine si smantana este un desert traditional romanesc pentru...
Reţetă de preparare a papanaşilor cu dulceata de afine si smantanaIn fiecare an de Paste fac pasca. Anul acesta am vrut sa schimb putin ideea si am facut o pasca cu ciocolata si stafide. Este...
Pasca cu ciocolataIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii