Se curata carnea de pielite si tendoane, se spala, se scurge bine de apa, se sterge cu un prosop de bucatarie si se taie in felii subtiri de maxim 1 c
Se curata carnea de pielite si tendoane, se spala, se scurge bine de apa, se sterge cu un prosop de bucatarie si se taie in felii subtiri de maxim 1 cm. Se bat feliile de carne cu ciocanul de snitele, se presara cu sare si piper, apoi se trec prin faina. Se prajesc in unt cate 4-5 minute pe fiecare parte, se adauga vinul si foaia de dafin, se acopera tigaia cu un capac si se lasa sa fiarba, la foc mic, 20 minute. Se scoate carnea pe o farfurie, se acopera si se pastreaza la cald. In grasimea ramasa se pune ceapa tocata cat mai marunt si se caleste 4-5 min. la foc potrivit. Se adauga smantana, sucul de lamaie si patrunjelul tocat. Se potriveste de sare si piper proaspat macinat. Se omogenizeaza bine sosul.
Se serveste escalopul de vitel cald cu sosul fierbinte si cartofi natur drept garnitura.
Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.
Spanac cu usturoi verde, la cuptorRetete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...
Pulpe de pui cu legume la cuptorEste genul de tarte aperitiv pe care le faci in doi timpi si trei miscari, mai ales daca ai musafiri sau pur si simplu vrei...
Tarta aperitiv cu feta, rucola si rosiiSimpla si delicioasa!
Rulada cu mascarpone si dulceata din coji de portocalaO pizza grozav de buna in care am pus din bunatatile primaverii,cum ar fi spanacul, iar in combinatie cu acest sos a iesit o...
Pizza cu spanac si sos AlfredoTapioca, un ingredient japonez, este iubit de noi in combinatie cu dulceturi de casa, cu nuci,etc. si iubim fiecare desrt...
Prajitura cu umplutura de dulceata de cirese si perle de tapiocaAzi 2 iulie implinesc matusalemica varsta de 6 luni hlizeala pe bucataras.La Campina e si sarbatoare,''Sarbatoarea celor 2...
Tortulet ''6''Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Comentarii