Se curata carnea de pielite si tendoane, se spala, se scurge bine de apa, se sterge cu un prosop de bucatarie si se taie in felii subtiri de maxim 1 c
Se curata carnea de pielite si tendoane, se spala, se scurge bine de apa, se sterge cu un prosop de bucatarie si se taie in felii subtiri de maxim 1 cm. Se bat feliile de carne cu ciocanul de snitele, se presara cu sare si piper, apoi se trec prin faina. Se prajesc in unt cate 4-5 minute pe fiecare parte, se adauga vinul si foaia de dafin, se acopera tigaia cu un capac si se lasa sa fiarba, la foc mic, 20 minute. Se scoate carnea pe o farfurie, se acopera si se pastreaza la cald. In grasimea ramasa se pune ceapa tocata cat mai marunt si se caleste 4-5 min. la foc potrivit. Se adauga smantana, sucul de lamaie si patrunjelul tocat. Se potriveste de sare si piper proaspat macinat. Se omogenizeaza bine sosul.
Se serveste escalopul de vitel cald cu sosul fierbinte si cartofi natur drept garnitura.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryRisotto allo zafferano ... un preparat tipic zonei Lombardia (Italia) ... pe cat de simplu pe atit de indragit datorita...
Orez cu sofranPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii