Am sarat si piperat carnea, am dat-o prin faina si am pus-o la prajit in unt. Am scos-o si am stropit-o cu putina zeama de lamaie. Intre timp am calit
Am sarat si piperat carnea, am dat-o prin faina si am pus-o la prajit in unt.
Am scos-o si am stropit-o cu putina zeama de lamaie.
Intre timp am calit ciupercile cu doi catei de usturoi pisati, asa pt aroma, tot in unt.
En tigaia din care am scos carnea, am mai pus cam o lingura rasa de faina, am rumenit-o putin, supa, lamaia, ciupercile.
Le-am lasat sa fiarba binisor, pana a mai scazut zeama, am adaugat smantana, cam trei linguri si le-am pus din nou la foc.
Am pus carne pe farfurie, deasupra sos.
Pofta buna!
Reteta Escalopini de pui a fost propusa de Bogdana pe forum culinar.ro
Alte retete cu piept de pui gasiti aici:
Piept de pui gratinat,
Piept de pui cu ghiveci de orez si legume,
Piept de pui cu smantana si ciuperci
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseAm promis că mai vin cu o reţetă de îngheţată.Foarte gustoasă dacă vă place cafeaua.Pentru ca am folosit...
Inghetata tiramisuPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii