Se sterge ficatul cu un prosop curat, se taie felii potrivit de groase si se prajeste in ulei incins cate trei minute pe fiecare parte. Se scot feliil
Se sterge ficatul cu un prosop curat, se taie felii potrivit de groase si se prajeste in ulei incins cate trei minute pe fiecare parte. Se scot feliile de ficat si se lasa pe o farfurie. In uleiul ramas se pun rosiile jumatati, care in prealabil au fost sarate si piperate. Se prajesc si feliile de franzela. Intr-o forma unsa cu unt se pun feliile de franzela, peste acestea se asaza feliile de ficat si deasupra fiecarei felii de ficat se pune cate o jumatate de rosie. Forma se tine zece minute in cuptorul incins, dupa care se scoate.
Mancarea se serveste fierbinte, cu garnitura de legume sote.
Alte retete care contin carne:
Tocanita de pipote cu inimi
Tocanita de pui
Ardei umpluti
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaEste o reteta simpla care iti face zilele de post mai usoare
Salata de boeuf de postO mancarica pe cat de simpla, pe atat de savuroasa, mai ales daca sunteti fani ciuperci de padure.
Mancarica de galbiori cu smantanaPrajitura cu spuma caramel si crema cu lichior de pere este o prajitura cu adevarat deosebita. Blatul pufos cu cacao se...
Prajitura cu spuma caramelO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseCum n-aveam nici o idee ce sa mai gatesc, am deschis frigiderul si am inceput sa ma uit luuuung in el. Noroc cu cateva legume...
Omleta cu legumeOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii