Se sterge ficatul cu un prosop curat, se taie felii potrivit de groase si se prajeste in ulei incins cate trei minute pe fiecare parte. Se scot feliil
Se sterge ficatul cu un prosop curat, se taie felii potrivit de groase si se prajeste in ulei incins cate trei minute pe fiecare parte. Se scot feliile de ficat si se lasa pe o farfurie. In uleiul ramas se pun rosiile jumatati, care in prealabil au fost sarate si piperate. Se prajesc si feliile de franzela. Intr-o forma unsa cu unt se pun feliile de franzela, peste acestea se asaza feliile de ficat si deasupra fiecarei felii de ficat se pune cate o jumatate de rosie. Forma se tine zece minute in cuptorul incins, dupa care se scoate.
Mancarea se serveste fierbinte, cu garnitura de legume sote.
Alte retete care contin carne:
Tocanita de pipote cu inimi
Tocanita de pui
Ardei umpluti
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryDaca va spun ca sunt minunate aceste briose, ma credeti? Poate este greu sa va dati seama din poze ca este asa cum zic eu,...
Desert briose cu coacaze, ciocolata si bezeaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii