Pentru ficatul de gasca simplu se alege un ficat frumos, proaspat si alb, se indeparteaza vana de sange si locul unde a fost fierea si se tine doua ore in apa sarata.
Pentru ficatul de gasca simplu se alege un ficat frumos, proaspat si alb, se indeparteaza vana de sange si locul unde a fost fierea si se tine doua ore in apa putin sarata. Se sterge usor cu o carpa si se asaza intr-o cratita, cu untura de gasca. Se acopera cu o hartie unsa cu unt si se da la cuptor la foc potrivit. Se unge din cand in cand cu untura din cratita. Cand este gata, se presara cu sare.
Ficatul de gasca simplu serveste cald sau rece, dupa gust.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii