Se taie ficatul in felii si se da prin faina. Untura si uleiul se topesc in tigaie si se prajesc bucatelele de ficat cu sare, pina devin roz. Se cur
Se taie ficatul in felii si se da prin faina.
Untura si uleiul se topesc in tigaie si se prajesc bucatelele de ficat cu sare, pina devin roz.
Se curata cartoful si se rade fin.
Se topeste untul si se prajeste putin cartoful.
Se adauga zeama de supa si se fierbe bine.
Apoi se adauga patrunjelul, otetul (vin) si mirodeniile.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii