Ficat de porc prajit

Ficatul se taie fasii de grosimea unui deget, se condimenteaza cu piper si maghiran. In ulei se rumeneste putin zaharul, se adauga ceapa curatata si t

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 g ficat de porc
  • 50 ml ulei
  • 100 g zahar tos
  • 20 g pasta tomate
  • 1 ceapa rosie
  • 20 g sare
  • piper macinat
  • maghiran
  • 100 ml vin rosu sec

Mod de preparare

Ficatul se taie fasii de grosimea unui deget, se condimenteaza cu piper si maghiran. In ulei se rumeneste putin zaharul, se adauga ceapa curatata si taiata marunt. Dupa ce s-a prajit ceapa, se adauga pasta de tomate, se amesteca, si fasiile de ficat se prajesc in acest sos. Dupa ce s-a prajit ficatul, se se presara cu sare si se toarna vinul. Se lasa sa fiarba 2-3 minute.
Alte retete carne recomandate

Ardei umpluti

Tocanita de pui

Rulada de pui

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori