Ouale se bat cu sare si piper si cu 2 linguri cu faina. Ficatul se spala si se lasa sa se scurga bine. Trecem fiecare bucata de ficat prin faina apo
Ouale se bat cu sare si piper si cu 2 linguri cu faina.
Ficatul se spala si se lasa sa se scurga bine.
Trecem fiecare bucata de ficat prin faina
apoi prin ou si la sfarsit prin pesmet.
Prajim in ulei incins pana se rumenesc
pe ambele parti.
Servim preparatul cald, alaturi de acrituri.
Alte retete culinare
recomandate
Salata din piept de pui cu ciuperci
Ciuperci cuptor
Ciuperci umplute

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii