Ficatei inecati in vin este o retete de o potrivire perfecta a ficatului de pui cu vin rosu.
Iata ficateii inecati in vin:
Ficateii se spala, se sareaza si se pun intr-o tava pentru cuptor. Ceapa se taie pestisori, usturoiul feliute si se pun peste ficateii de pui.
Se mai adauga 5 linguri ulei de masline, 150 ml vin rosu demisec, cateva boabe de piper si foi de dafin . Se da la cuptor 30-40 minute.
Ficateii inecati in vin servesc cu garnitura de cartofi sau salata, sau simpli si cu patrunjel tocat presarat deasupra.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii