Pentru a prepara aceasta reteta de foietaj cu legume, cascaval si kaizer sunt necesare urmatoarele ingrediente: foietaj, cascaval, kaizer, vinete, ardei rosu, ardei galben, ceapa verde, usturoi, pasta de rosii, ananas.
Legumele se curata, se taie si se pun la calit pana se patrund bine. Se adauga kaizerul taiat felii, ananasul taiat cuburi si un pic de suc din compotul de ananas. Se lasa pe foc cam 10 minute, se scot si se scurg bine.
Din foile de foietaj se taie diferite forme, se ung cu ou si se pun la cuptor cam 10 minute. Dupa ce s-au rumenit, se scot, se taie partea de deasupra si se introduc legumele. Se rade cascaval pe ele si se mai lasa la cuptor cam 10 minute.
Poate fi servit dupa ce se raceste putin.
Alte retete recomandate:
Pui cu ciuperci
Peste cu dafin si otet
Supa de perisoare
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii