Pentru a prepara aceasta reteta de foietaj cu legume, cascaval si kaizer sunt necesare urmatoarele ingrediente: foietaj, cascaval, kaizer, vinete, ardei rosu, ardei galben, ceapa verde, usturoi, pasta de rosii, ananas.
Legumele se curata, se taie si se pun la calit pana se patrund bine. Se adauga kaizerul taiat felii, ananasul taiat cuburi si un pic de suc din compotul de ananas. Se lasa pe foc cam 10 minute, se scot si se scurg bine.
Din foile de foietaj se taie diferite forme, se ung cu ou si se pun la cuptor cam 10 minute. Dupa ce s-au rumenit, se scot, se taie partea de deasupra si se introduc legumele. Se rade cascaval pe ele si se mai lasa la cuptor cam 10 minute.
Poate fi servit dupa ce se raceste putin.
Alte retete recomandate:
Pui cu ciuperci
Peste cu dafin si otet
Supa de perisoare
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Pentru tocanite, programul stew de la multicooker este ideal : legumele raman intregi indiferent cat de bine fierte sunt,...
Tocanita de cartofi cu ciolan afumat ( la multicooker )Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii