• taiati pieptul de pui si somonul afumat in cubulete de 2 cm• taiati ardeiul gras in cuburi de
• taiati pieptul de pui si somonul afumat in cubulete de 2 cm
• taiati ardeiul gras in cuburi de aceeasi dimensiune cu bucatile de carne, ceapa rosie o taiati in patru, iar felii de dovlecel pe jumatate
• puneti carnea de pui, pestele si legumele alternativ pe betisoarele de bambus (nu este nevoie sa inmuiati in apa betisoarele)
• ungeti frigaruile pe toate partile cu ulei de masline, condimentati cu sare si piper dupa gust si presarati deasupra oregano uscat
• incalziti presa Breville Panini Maker si asezati frigaruile, inchizand usor si capacul, dar fara sa presati
• intoarceti frigaruile pe toate partile, sa se rumeneasca uniform
• la final presarati seminte de susan si serviti alaturi de o salata.
Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii