FRIGARUI
Pentru frigarui cu piept de pui si legume bucatile de carne se taie cuburi, se condimenteaza, legumele se taie cubulete, apoi pe betele de frigarui se asesoneaza un cub de piept de pui, un cu cub de ardei gras, unul de rosie, unul de ceapa, si tot asa pana cand se pregatesc toate frigaruile. Se servesc cu garnitura de cartofi prajiti si ciuperci cu cascaval si ceapa verde, fripte pe gratarul cuptorului!
Frigaruile cu piept de pui si legume se servesc calde cu garnitura.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii