Pentru frigaruile de ficat cu slanina se curata ficatul, se taie in felii de grosimea degetului, iar fiecare felie in patrate de circa 3 cm. Se da putin piper.
Pentru frigaruile de ficat cu slanina se curata ficatul, se taie in felii de grosimea degetului, iar fiecare felie in patrate de circa 3 cm. Se da putin piper. Se infierbanta o lingura de unt cu o lingurita de ulei si se pune ficatul numai o clipa pana incepe sa se rumeneasca pe ambele parti. Se da la o parte si se pun cate patru bucati pe o frigare mica, alternand cu felii de slanina. Se infierbanta gratarul si se asaza frigaruile. Se frig 15 minute pe foc potrivit. Se sareaza cand sunt aproape gata.
Frigaruile de ficat cu slanina se servesc cu legume si salata.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii