Taiem carnea cuburi, o presaram cu supco si condimente pentru friptura. Stropim cu sucul de lamaie si cu ulei carnea. Pun suplimentar chili sau boia s
Taiem carnea cuburi, o presaram cu supco si condimente pentru friptura. Stropim cu sucul de lamaie si cu ulei carnea. Pun suplimentar chili sau boia si verdeata.
Se amesteca carnea bine. Invelim vasul cu folie si il dma la rece pt 3 ore. Taiem legumele patrate iar tepusele pentru frigarui le punem in apa sa nu se arda. Punem pe tepuse rand pe rand bucati de carne si de legume. Se frig pe gratarul cuptorului.
Sosul:
Radem castravetele, il stoarcem si il amestecam cu iaurtul, usturoiul, mararul tocat si sare dupa gust.
Servim cu sos.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtSe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaVa prezint o reteta simpla care se prepara foarte repede si este si foarte buna. Pestele gen cod, merluciu sau stiuca este...
Chiftelute din pestePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii