Frigarui de miel cu salata de varza

Aceasta reteta de frigarui cu carne de miel este foarte usor de preparat. Gasiti reteta de frigarui pe culinar.ro, alaturi de alte retete cu miel.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 linguri iaurt
  • 1 lingura pasta tandoori
  • 175 gr pulpa de miel
  • 1 legatura coriandru
  • 2 lipii
  • Pentru salata de varza:
  • 1 morcov
  • 1 sfert de varza
  • 1 ceapa rosie
  • sucul de la 1 lamaie
  • 2 lingurite ulei de masline
  • 1 lingurita boabe de mustar

Mod de preparare

Aceasta reteta de frigarui de miel cu salata de varza este condimentata in stil asiatic. Daca preferati pentru frigaruile cu miel alt tip de mirodenii, puteti incerca si alte combinatii.

Se amesteca doua linguri de iaurt cu pasta tandoori. Se adauga carnea de miel, amestecand bine, ca toate bucatile sa fie acoperite cu compozitia de iaurt. Se prepara raita cu iaurtul ramas, o lingura de coriandru tocat si se asezoneaza, apoi se pune deoparte. Pentru salata de varza, se amesteca toate legumele curatate si tocate marunt cu corinadrul ramas. Se adauga sucul de lamaie si boabele de mustar. Se incalzeste grillul cuptorului. Se pun frigaruile cu carne de miel pe gratar, timp de 3-4 minute, pe fiecare parte, pana cand se patrund bine.


Frigarui de miel se servesc cu salata de varza, raita si lipiile incalzite.
Alte retete cu carne de miel:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori