Frigarui de pui cu salata verde

Se curata pieptul de pui de pielite, se spala in cateva ape si se taie cubulete. Se condimenteaza cu sare, piper, boia iute si dulce, se ung cu putin

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 600 gr piept de pui
  • 2 cepe
  • 1 legatura de ridichi
  • sare
  • piper
  • boia dulce si iute
  • bete pentru frigarui
  • Pentru salata:
  • 1 salata mare
  • 1 legatura ridichi
  • 3 rosii
  • 2-3 fire ceapa
  • 2 fire usturoi
  • 2 castraveti
  • 1 lamaie
  • 2-3 lingurite ulei de masline
  • 1 lingurita zahar

Mod de preparare

Se curata pieptul de pui de pielite, se spala in cateva ape si se taie cubulete. Se condimenteaza cu sare, piper, boia iute si dulce, se ung cu putin ulei, se presara cimbru si se lasa la rece. Separat, se curata ceapa si ridichile si se taie felii potrivite. Se infing cubuletele de carne alternand cu ceapa si ridichile si se incinge gratarul. Frigaruile se pun pe gratar si se rasucesc pe toate partile ca sa se rumeneasca. In acest timp se spala salata si celelalte ingrediente. Se taie si se pun intr-un bol, se prepara sosul din ulei, zeama de lamaie, sare, piper si zahar si se adauga in salata. Se amesteca usor sa nu se lase si se servete impreuna cu frigaruile de pui crocante.
Alte retete:

Salata din piept de pui cu paste

Pui la gratar

Tocanita de pui

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci