Sunca se taie cubulete de 2-4 cm, iar carnatii felii groase de 4-5 cm. Ardeiul se taie si el cubulete, 4 cepe in doua, iar restul in sferturi. Se pre
Sunca se taie cubulete de 2-4 cm, iar carnatii felii groase de 4-5 cm. Ardeiul se taie si el cubulete, 4 cepe in doua, iar restul in sferturi. Se presar toate cu sare. Mezelurile si legumele pregatite se infig in frigare. In cele doua capete sa fie jumatati de ceapa. Se prajesc deasupra jaraticului pana se rumenesc bine. Daca in timpul coacerii se usca prea tare, se poate unge cu ulei.
Alte retete recomandate:

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii