Frigarui din cubulete de muschiulet file

Carnea degresata se taie in cubulete de aprox. 4x4 cm si le dam printr-un amestec e ulei cu mustar. Taiem din ardei patratele de marimea carnii. Stre

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 600 g muschiulet file
  • 24 palarioare de ciuprci ( din conserva)
  • 4 ardei gras rosii-galbui
  • 2 varfuri de cutit de piper macinat
  • 2-3 linguri de ulei
  • 1 lingurita de mustar
  • sare

Mod de preparare

Carnea degresata se taie in cubulete de aprox. 4x4 cm si le dam printr-un amestec e ulei cu mustar. Taiem din ardei patratele de marimea carnii. Strecuram zeama de pe ciuperci. Tragem ingredientele pe tepuse, alternative, incepand si sfarsind cu ciupercile. Asezonam cu sare si piper. Apoil le prajim pe jar, rotind tepusele.
Alte retete recomandate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc