Spalam cartofii si ii punem la fiert. Ii decojim si ii taiem cubulete apoi ii rumenim in putin ulei. Punem rozmarin si putin ardei iute tocat marunt.
Spalam cartofii si ii punem la fiert. Ii decojim si ii taiem cubulete apoi ii rumenim in putin ulei. Punem rozmarin si putin ardei iute tocat marunt. Ii pastrm la cald pana pregatim frigaruile.
Taiem restul legumelor bucati potrivit de mari, ii stropim cu ulei de masline, dupa care ii presaram cu rozmarin, oregano, sare si piper dupa gust. Ca sa se imbine condimentele, punem deoparte legumele. Infingem legumele pe betele de frigaruie si le rumenim intr-o tigaie teflonata neunsa.
Le servim langa cartofii picanti.
Recomandam si urmatoarele retete in imagini
Ciuperci la cuptor
Cartofi la cuptor
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii