Friptura "a la Taka"

Cartoful se taie in rondele groase, apoi rondelele se injumatatesc. Ceapa se taie de asemenea rondele groase ( nu se injumatateste ). Morcovul se taie

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 muschi de vita sau de porc ( 200 grame fiecare )
  • 2 catei de usturoi
  • 1 cartof
  • 1 ceapa medie
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 1 conserva mica porumb
  • margarina circa 100 grame
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Cartoful se taie in rondele groase, apoi rondelele se injumatatesc. Ceapa se taie de asemenea rondele groase ( nu se injumatateste ). Morcovul se taie pe lungime dupa se injumatateste.

Ardeiul se taie fasii groase.

Cartoful, ceapa, morcovul se fierb in apa cu sare 5-7 minute, dupa care se strecoara.

Legumele fierte si ardeiul gras se calesc in 2 linguri margarina circa 5-7 minute amestecand cu grija.

Legumele se pun de jur imprejurul farfuriei.

In acceasi tigaie se mai adauga 2 linguri margarina si usturoiul taiat rondele. Se adauga muschiul de vita sau porc ( sarat si piperat ) si porumbul ( fara zeama din conseva ). Se prajeste circa 3 minute pe fiecare parte dupa care se agauga in mijlocul farfuriei.


Se poate servi cu orez fiert si cu castraveti murati.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci