Cartoful se taie in rondele groase, apoi rondelele se injumatatesc. Ceapa se taie de asemenea rondele groase ( nu se injumatateste ). Morcovul se taie
Cartoful se taie in rondele groase, apoi rondelele se injumatatesc. Ceapa se taie de asemenea rondele groase ( nu se injumatateste ). Morcovul se taie pe lungime dupa se injumatateste.
Ardeiul se taie fasii groase.
Cartoful, ceapa, morcovul se fierb in apa cu sare 5-7 minute, dupa care se strecoara.
Legumele fierte si ardeiul gras se calesc in 2 linguri margarina circa 5-7 minute amestecand cu grija.
Legumele se pun de jur imprejurul farfuriei.
In acceasi tigaie se mai adauga 2 linguri margarina si usturoiul taiat rondele. Se adauga muschiul de vita sau porc ( sarat si piperat ) si porumbul ( fara zeama din conseva ). Se prajeste circa 3 minute pe fiecare parte dupa care se agauga in mijlocul farfuriei.
Se poate servi cu orez fiert si cu castraveti murati.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseSurse: http://www.bucataras.ro/retete/prajitura-boema-30906.html;...
Prajitura BoemaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii