Se fierb ouale tari, se curata si se invelesc fiecare in parte cu o felie de sunca, apoi cu o felie de carne. Se prind rulourile cu scobitori si se p
Se fierb ouale tari, se curata si se invelesc fiecare in parte cu o felie de sunca, apoi cu o felie de carne. Se prind rulourile cu scobitori si se prajesc in untdelemn. Se adauga vinul, sarea, piperul, rosiile pasate, ciupercile taiate fidelute si se lasa sa fiarba inabusit 30 minute
Se scot rulourile, se scot scobitorile, se taie fiecare rulou in jumatate, se aseaza cu oul in sus pe farfurie, iar la mijloc se asaza un sote sau un piure de legume de sezon
Alte retete recomandate

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii