Friptura este o reteta festiva care se poate prepara cand ai musafiri. Ingredientele pentru aceasta reteta sunt: carne de porc, usturoi, vin.
Friptura de porc cu usturoi si sos este o reteta festiva se prepara asa: asezonam o pulpa de porc cu putin ulei, sis de soia si condimente, o crestam si se pune in crestatura cateun catel de usturoi. Punem carnea intr-o punga pentru copt impreuna cu vinul si o lasam la frigider. Punem peste cateva ore carnea in tava si o acoperim cu supa de carne incalzita, apoi o acoperim cu folie de aluminiu. Dupa 40 de min. dam deoparte folis ai si punem pasta de rosii.Scoatem friptura cand se rumeneste.
Alte fripturi recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii