Friptura de miel

Taiem carnea de miel in bucati potrivite, o spalam si o lasam sa se scurga de apa. Preparam un sos din3-4 lg de mustar, boia, 1 pahar de vin rosu, apa

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne de miel
  • 3-4 catei de usturoi
  • 3-4 cepe rosii
  • sare si piper
  • boia
  • mustar
  • 1 pahar vin rosu
  • 1 pahar apa
  • ulei
  • rozmarin

Mod de preparare

Taiem carnea de miel in bucati potrivite, o spalam si o lasam sa se scurga de apa. Preparam un sos din3-4 lg de mustar, boia, 1 pahar de vin rosu, apa, sare, piper, marin si putin ulei.

Dam carnea prin sos, o asezam in tava, punem usturoiul si 3-4 cepe rosii sau albe taiate in 4.

Acoperim tava cu hartie pergamnet si o dam la cuptor pentru 2 ore.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc