Friptura de miel cu rosii

Taiati carnea in bucati potrivite,apoi spalati-o bine in multa apa rece. Puneti bucatile de carne de intr-o tig

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1
  • 5 kg carne de miel cu
  • os
  • 15 leg. ceapa verde
  • 15 leg. usturoi verde
  • 300ml suc de rosii
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 1 leg. patrunjel
  • 100ml ulei
  • 1 leg. marar
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Taiati carnea in bucati potrivite,apoi spalati-o bine in multa apa rece. Puneti bucatile de carne de intr-o tigaie cu ulei incins.

Adaugati o cescuta de apa si lasati carnea sa se inabuse

la foc potrivit. Luati-o de cate ori este cazul. Curatati

si spalati ceapa si usturoiul, scurgeti-le de apa si tocati-le

in segmente de circa 3-4 cm.

Cand carnea este bine facuta si incepe sa se rumeneasca puneti in cratita, peste ea, ceapa si usturoiul tocate.

Lasati sa se inabuse 5 minute, amestecand bine. Adaugati sucul de rosii si o cescuta apa fierbinte. Potriviti de sare si piper, acoperiti cratita cu capac

si lasati sa fiarba la foc mic 15 minute.

La final, puneti mararul si patrunjelul, tocate marunt, mai lasati sa dea in 2-3 clocote si opriti focul.
Alte retete de Pasti :

Friptura de miel coroana

Drob de miel

Pulpa de miel la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc