Friptura de miel cu rosii

Taiati carnea in bucati potrivite,apoi spalati-o bine in multa apa rece. Puneti bucatile de carne de intr-o tig

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1
  • 5 kg carne de miel cu
  • os
  • 15 leg. ceapa verde
  • 15 leg. usturoi verde
  • 300ml suc de rosii
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 1 leg. patrunjel
  • 100ml ulei
  • 1 leg. marar
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Taiati carnea in bucati potrivite,apoi spalati-o bine in multa apa rece. Puneti bucatile de carne de intr-o tigaie cu ulei incins.

Adaugati o cescuta de apa si lasati carnea sa se inabuse

la foc potrivit. Luati-o de cate ori este cazul. Curatati

si spalati ceapa si usturoiul, scurgeti-le de apa si tocati-le

in segmente de circa 3-4 cm.

Cand carnea este bine facuta si incepe sa se rumeneasca puneti in cratita, peste ea, ceapa si usturoiul tocate.

Lasati sa se inabuse 5 minute, amestecand bine. Adaugati sucul de rosii si o cescuta apa fierbinte. Potriviti de sare si piper, acoperiti cratita cu capac

si lasati sa fiarba la foc mic 15 minute.

La final, puneti mararul si patrunjelul, tocate marunt, mai lasati sa dea in 2-3 clocote si opriti focul.
Alte retete de Pasti :

Friptura de miel coroana

Drob de miel

Pulpa de miel la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori