Taiati carnea in bucati potrivite,apoi spalati-o bine in multa apa rece. Puneti bucatile de carne de intr-o tig
Taiati carnea in bucati potrivite,apoi spalati-o bine in multa apa rece. Puneti bucatile de carne de intr-o tigaie cu ulei incins.
Adaugati o cescuta de apa si lasati carnea sa se inabuse
la foc potrivit. Luati-o de cate ori este cazul. Curatati
si spalati ceapa si usturoiul, scurgeti-le de apa si tocati-le
in segmente de circa 3-4 cm.
Cand carnea este bine facuta si incepe sa se rumeneasca puneti in cratita, peste ea, ceapa si usturoiul tocate.
Lasati sa se inabuse 5 minute, amestecand bine. Adaugati sucul de rosii si o cescuta apa fierbinte. Potriviti de sare si piper, acoperiti cratita cu capac
si lasati sa fiarba la foc mic 15 minute.
La final, puneti mararul si patrunjelul, tocate marunt, mai lasati sa dea in 2-3 clocote si opriti focul.
Alte retete de Pasti :
Friptura de miel coroana
Drob de miel
Pulpa de miel la cuptor
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii