Friptura de miel cu usturoi

Taiati carnea in bucati potrivite. Spalati-o si lasati-o la scurs. Se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg coaste de miel cu carne
  • 150 ml
  • usturoi
  • 4 lg rozmarin proaspat
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • nucsoara rasa

Mod de preparare

Taiati carnea in bucati potrivite. Spalati-o si lasati-o la scurs.

Se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara rasa. O punem intr-o craticioara.

Puneti in vas si capatanile de usturoi taiate in jumatati. Turnati peste ingrediente le si puneti vasul la cuptor,

la foc potrivit.

Stropiti carnea cu le din tava.

Å¢ineti vasul la cuptor pana cand scade tot le.

Sfat: Dupa ce este gata lasati friptura in cuptor inca 15 minute, opriti focul cu usa deschisa 10 minute.
Friptura se serveste cu salata.

Alte retete de Paste

Friptura de miel coroana

Drob de miel special

Pasca

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc