Taiati carnea in bucati potrivite. Spalati-o si lasati-o la scurs. Se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara
Taiati carnea in bucati potrivite. Spalati-o si lasati-o la scurs.
Se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara rasa. O punem intr-o craticioara.
Puneti in vas si capatanile de usturoi taiate in jumatati. Turnati peste ingrediente le si puneti vasul la cuptor,
la foc potrivit.
Stropiti carnea cu le din tava.
Å¢ineti vasul la cuptor pana cand scade tot le.
Sfat: Dupa ce este gata lasati friptura in cuptor inca 15 minute, opriti focul cu usa deschisa 10 minute.
Friptura se serveste cu salata.
Alte retete de Paste
Friptura de miel coroana
Drob de miel special
Pasca
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCe faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...
Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii