Pisam usturoiul. Spalam carnea si o frecam bine cu zeama de lamaie, usutoi pisat, cimbru. Peste carne punem felii subtiri de slanina afumata. Turnam i
Pisam usturoiul. Spalam carnea si o frecam bine cu zeama de lamaie, usutoi pisat, cimbru.
Peste carne punem felii subtiri de slanina afumata.
Turnam in vas uleiul si supa apoi punem 2 lg de supco si condimentele pentru friptura.
Punem si piperul boabe. Dam vasul la cuptor la foc iute. Dupa o ora punem vinul.
Lasam sa se rumeneasca si punem friptura pe un platou alaturi de bucati de slanina.
Pofta buna!
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtSe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaIdeea aranjamentului este luata de pe net, dar am adaugat ingrediente dupa preferintele celor din casa si mai cu seama in...
Aperitiv cu leurda si branza fondue de la DelacoPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii