Se macereaza pasarea, timp de 24 ore in sosul de tomate, in care se pune piperul si concentratul de pasare. Se lasa sa se scurga 1 ora, dupa care se i
Se macereaza pasarea, timp de 24 ore in sosul de tomate, in care se pune piperul si concentratul de pasare. Se lasa sa se scurga 1 ora, dupa care se incinge uleiul si se prajeste pasarea (preferabil in ulei de masline), dar nu inainte de a o portiona. Se fierbe sosul de tomate in care a stat pasarea 10 minute, dupa aceea se toarna sosul fierbinte peste friptura. La sfirsit, se pune patrunjelul tocat marunt peste friptura.
Se serveste cu vin alb, racit la frigider timp de 24 ore
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii