Se spala carnea, se condimenteaza dupa preferinta si se prajeste in ulei incins. Dupa ce se intoarce, se asaza pe fiecare bucata de carne, cate 1 feli
Se spala carnea, se condimenteaza dupa preferinta si se prajeste in ulei incins. Dupa ce se intoarce, se asaza pe fiecare bucata de carne, cate 1 felie de kaiser si 1 felie de cascaval. Se acopera cu un capac si se lasa sa se inmoaie foarte bine cascavalul. Separat se face un sos din smantana, lapte, telemea si condimente si se lasa se fiarba cca 5 min.
Se serveste cu sos deasupra si salata de vara.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii