Pentru friptura de porc cu ceapa la tava am pregatit un amestec din 2 cani de apa rece, foi dafin, sare, piper, rozmarin si usturoiul taiat feliute.
Pentru friptura de porc cu ceapa la tava am pregatit un amestec din 2 cani de apa rece, foi dafin, sare, piper, rozmarin si usturoiul taiat feliute. Carnea am taiat-o in felii de grosime potrivita si am pus-o la macerat, pentru 3 ore, in acest amestec.
Intr-o tava am topit untul, am pus carnea macerata, presarata cu ceapa tocata si am acoperit totul cu folie de aluminiu.
Am dat la cuptor pentru 40 minute dupa care am scos folie siam mai lasat inca 20 minute.
Am servit friptura de porc cu ceapa la tava calda cu harbuz rosu murat si cu cartofi cu salvie la cuptor (combinatie neobisnuita? ..:)) foarte bunaaaa.....)
Sursa acestei retete este blogul culinar Alice-Albinutza.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAcești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii