Friptura de porc cu usturoi si dafin este o mancare de carne foarte delicioasa ce se se poate servi cu cartofi. Punem in cratita uleiul, zarzavatul tocat, peste zarzavat.
Friptura de porc cu usturoi si dafin este o mancare de carne foarte delicioasa. Punem in cratita uleiul, zarzavatul tocat, peste zarzavat, punem carnea taiata fasii si tapetata cu sare, piper, boia, iar deasupra adaugam usturoiul tocat marunt. Punem un capac deasupra si lasam sa fiarba inabusit, iar la nevoie, adaugam putina apa – nu multa, deoarece carnea lasa zeama multa. Cand consideram ca este fiarta, dam deoparte, iar dupa ce s-a racit, taiem carnea felii, o aranjam intr-o tava, peste carne turnam sosul strecurat si dam la cuptor timp de jumatate de ora.
Friptura de porc se poate servi cu cartofi.
Tarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriTarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniDovleceii sunt preferatele mele , am o gradina mica , dar dovleceii nu pot lipsii . Avand o recolta frumoasa m-am gandit sa...
Tocana de legume cu dovleceiPrima data separam galbenusul de albus. Incepem prin a bate puternic albusurile pana se fac spuma. Peste spuma de albus se...
Prajitura cu visineUn ghiveci din legume si orez foarte delicios
Ghiveci din legume si orezO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cirese
Comentarii
Adaugă comentariu